Inspiration Yuzu kuvertürüyle limonun birleşmesiyle oluşan taze bir kek deneyimi....
1. ADIM: LİMONLU KEK |
1 adet limon kabuğu rendesi |
Limon kabuğunu rendeleyin ve şekerle karıştırın. |
2. ADIM: |
200gr INSPIRATION YUZU 20gr üzüm çekirdeği yağı 50gr file badem |
INSPIRATION YUZU'yu 40°C'de eritin ve üzüm çekirdeği yağını ekleyin. Doğranmış bademlerle karıştırın. Kaplamayı yaklaşık 35°C sıcaklıkta kullanın. Kek pişirildikten, kalıptan çıkarıldıktan ve soğuduktan sonra, 30 dakika boyunca dondurucuya yerleştirin. Bu arada INSPIRATION YUZU kaplamasını hazırlayın. İyice soğutulmuş keki dondurucudan çıkarın ve kaplamaya batırarak üçte ikisini kaplayın. Hemen bir servis tabağına yerleştirin ve oda sıcaklığında bekletin, ardından servis edin. |
BİRLEŞTİRME
Kek pişirildikten, kalıptan çıkarıldıktan ve soğutulduktan sonra 30 dakika boyunca dondurucuya yerleştirin.
Bu arada, INSPIRATION YUZU kaplamasını hazırlayın.
İyice soğutulmuş keki dondurucudan çıkarın ve kaplamaya batırarak üçte dördünü kaplayın.
Hemen bir servis tabağına yerleştirin ve oda sıcaklığında bekletin, ardından servis edin.