Jivara, vanilya ve maltın mükemmel notalarıyla birleşen belirgin kremamsı çikolata notalarının tadıyla büyüler.
Lezzet Profili: Sütlü
İkincil Notlar: Malt ve hafif vanilya notları
1995 yılında kapsamlı testlerin ardından geliştirilen Jivara, gerçek bir kakao zenginliğiyle bu kadar güçlü bir lezzet sunan ilk sütlü çikolata oldu. Valrhona, bitter çikolatanın en iyilerini ortaya çıkarmak için yaptığı uzun soluklu çalışmalar gibi (özellikle Guanaja'nın yaratılmasıyla), Jivara ile sütlü çikolata dünyasında devrim yarattı.
Jivara, Ekvador ve Gana’ya özgü kakao çekirdeklerinin aromatik profillerinden oluşan karışımıdır. Bu profiller, Jivara'nın eşsiz ve tutarlı, hem kremamsı hem de kakao açısından zengin lezzetini elde etmek için harmanlanmıştır. 1995'ten beri kusursuz bir şekilde üretilen bu karışım, gerçek bir ustalık ve beceriyi sergilemektedir.
Optimum Uygulama:
Krema karışımı ve Ganajlar için
Önerilen Kullanım Alanları:
Kaplama – Kalıplama – Çikolata Barları – Mus – Dondurma ve sorbeler
Ana bileşen oranı:
%41 Kakao
İçindekiler:
kakao yağı, tam yağlı süt tozu, şeker, kakao çekirdekleri, esmer şeker, doğal vanilya özü, emülgatör: ayçiçeği lesitini, arpa malt özü.
Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi:
Ambalajda belirtilen üretim tarihinden itibaren 15 ay
Ürün 3 kilogramlık torba ambalajda satışa sunulmaktadır.