Ivoire, hafifçe tatlandırılmış beyaz çikolata, sıcak süt aromalarını ve ince vanilya notalarıyla zenginleştirilmiş lezzetleri ortaya çıkarır.
Lezzet Profili: Dengeli
İkincil Notalar: Isıtılmış Süt
Valrhona, Ivoire ile beyaz çikolatanın geleneksel dünyasının dışına çıkmıştır.
Ivoire'nin tatlılığı mümkün olduğunca hafiftir, rengi zarif bir parlaklığa sahiptir ve tadı tereyağını anımsatır.
İkonik bir statü kazanan Ivoire, mutfak profesyonelleri arasında beyaz çikolatanın sembolü haline gelmiştir.
Optimal Uygulama:
Dondurma ve sorbeler
Önerilen Kullanım Alanları:
Kaplama – Kalıplama – Çikolata Barları – Mus – Krema karışımı ve Ganaj
İçindekiler:
şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, emülgatör: ayçiçeği lesitini, doğal vanilya özütü